Гітлером керували таємні «вчителі»? Сенсаційні теорії дослідників

Загублений світ

Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…

Під час Другої світової війни Німеччина зробила величезні технологічні прориви, включаючи запуск ракет у космос та створення реактивних літаків. Однак багато хто вважає, що успіхи нацистів мали не лише наукову, а й містичну природу. Відразу після першої експедиції організації Аненербе до Тибету нацисти почали активно розвивати нові технології, що викликало численні теорії змов.

Особливу увагу привертають так звані «таємні вчителі», які, на думку нацистської верхівки, стояли за спиною Гітлера і надавали йому незвичну силу. Хто ж ці невідомі люди, чий вплив на фюрера став легендою?

Існує кілька версій. Деякі теорії говорять про те, що це були космічні прибульці, або навіть гості з майбутнього. Проте німецький історик Йоахім Фест, який багато років вивчав біографію Гітлера, висунув сенсаційну гіпотезу. Він стверджує, що «таємними вчителями» фюрера були самі члени Аненербе.

«Він був контрольованим через такі техніки, як телепатія та гіпноз, — пояснює дослідник аномальних явищ Ігор Міхеда. – Члени Аненербе діяли через нього, як ляльководи, управляючи його руками. Вони вміло використовували свої знання, щоб маніпулювати фюрером і направляти його на шляху, який вони вважали за потрібний».

Що ж згодом зробили ці загадкові ляльководи, коли побачили, що Третій рейх рухається у неправильному напрямку? Про це дізнаєшся у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше