Дворічну дівчинка випала з вікна і зависла на навісі: дитину врятував чоловік, який панічно боїться висоти

Загублений світ

Сталося це у Китаї серед білого дня…

Страх – це корисне відчуття. Він рятує нас від необдуманих вчинків. Наприклад, діти, які не знають про силу тяжіння і не мають страху висоти, найчастіше з неї і падають. Так, як це сталося у Китаї, де дворічна дівчинка випала з вікна і зависла на невеликому навісі. Рятувати її кинулися випадкові перехожі, серед яких був Лонг Чанкунг – продавець крамниці знизу. Він кинувся до дверей квартири, з якої випала дівчинка, проте вони були замкнені і чоловікові довелося заходити до сусідів.

«Я кілька разів намагався зловити дівчинку, проте не доставав. Кілька людей були за спиною, тому я сказав підійдіть і тримайте за ноги», - згадує чоловік.

Власник зоокрамниці Він, який схопив Лонга за ноги, страждає на страх висоти. Проте у той момент страх за життя дитини виявився страшнішим за фобію.

«У мене захололи ноги стояти на балконі третього поверху, але я переступив через це, не думаючи занадто багато. Я просто хотів, аби дитина була врятована. Кожна секунда була дорога», - каже чоловік.

Врешті рятувальна операція пройшла успішно. Але це не єдиний випадок, коли люди ризикують собою, аби врятувати інших. Дивіться неймовірні історії у проєкті «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Читайте також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше