Диктатор Бокасса: їв коханок, своїх дітей саджав до в'язниці, а ворогами годував крокодилів

Загублений світ

Все це – справа рук президента Центральної Африки…

Жан Бедель Бокасса – президент Центральної Африки з 1966 по 1976 роки. Час його правління мешканці Центральноафриканської Республіки згадують із жахом, адже він – найжорстокіший диктатора-канібал 20-го століття. Президент ЦАР згодовував людей, яких вважав ворогами, крокодилам, не шкодував власних дітей – саджав їх до в’язниці, і те, що просто не вкладається у голові – їв своїх коханок!

Першим коханням молодого Бокасси була дівчина на ім’я Доріс. Вони досить довго зустрічалися і кохана навіть мріяла про весілля. Та, з часом, красуня набридла диктатору. Він довго не знав, як сказати їй про розрив стосунків і, зрештою, просто задушив її уві сні. Але і це не найстрашніше у цій лав стори – на ранок Жан Бедель засмажив і з’їв свою колишню кохану! Окрім захоплення канібалізмом, африканський деспот дуже любив жінок, при чому, інколи поєднував ці два хобі, своїх коханок він або зжирав, або – одружувався з ними. У нього було 19 офіційних дружин.

Дивись інтерв’ю однієї із дружин божевільного африканця ексклюзивно для проекту  «Загублений світ». Вражаюча історія жінки, яку у 15 років привласнив один із найжорстокіших диктаторів в історії. Що він зробив з нею та її родиною? Кого президент-тиран вважав своєю єдиною імператрицею і кому пробачав навіть зухвалі зради?

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Дивитись більше