Чудовисько з тілом людини і головою козла: що за істота мешкає під мостом у США

Загублений світ

Що розповідають ті, хто ходив на його пошуки?..

Щороку вчені відкривають нові види тварин. Ми досі не знаємо усіх, хто населяє нашу планету. Тому, можливо, істоти, які досі жили в легендах та переказах, справді існують? Наприклад, як чудовисько з міста Фішервіль, США.

26 травня 2019 року на мосту Поплік Роут потяг збив на смерть 15-річну школярку Саванну Брайт. Її подруга, з якою дівчинка піднялась на міст, дивом вижила. Ця залізнична дорога здається покинутою, але насправді тут жвавий рух – 15-25 разів нею проносяться вантажні потяги. Під’їжджаючи до цього місця, вони не скидають швидкості, не сигналять і займають майже усю ширину мосту. Тобто опинитися на ньому у момент коли їде потяг – означає зустріти смерть. Дивує одне – чому люди продовжують іти назустріч власній загибелі?

Міська легенда розповідає, що саме під цим мостом живе істота з людським тілом та козлячою головою і заманює випадкових мандрівників, які опинилися поруч! Що це за створіння? Що розповідають ті, хто ходив на його пошуки? Про це – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше