Чудовиська та гіпотеза таємничих тунелів: водяні істоти можуть подорожувати світом через підземні системи?

Загублений світ

Науковці припускають, що у водоймах є …

Загадкові водяні істоти, схожі на демона Капа в Японії, чи монстра з озера Стуршон в Швеції, не є рідкістю у світових легендах. З усіх куточків планети надходять повідомлення про зустрічі з неявними мешканцями водних просторів – від драконів у Італії та триголових зміїв у Болівії, до гігантських вугрів в Ірландії. Ці загадкові створіння викликають зацікавлення та створюють навколо себе легенди.

Навіть у наші дні подібні історії не здаються вигаданими. Жителі різних країн світу, включаючи Україну, діляться свідченнями про свої зустрічі з таємничими морськими істотами.

«Раптом із води вискочило таке страхіття, схопило мою корівку і потягло на дно», - розповіла мешканка села Сомин Галина.

Науковці розглядають гіпотезу, яка стверджує, що деякі водойми, через свої підземні системи, можуть мати прямі зв'язки з іншими водоймами. Це відкриває можливість для загадкових істот переміщатися з одного водного середовища в інше.

Більше подробиць дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Сенсаційна історія трапилася у туристичному містечку Кір‘ят-Гат…
За переказами, цей монстр прийшов на Землю з глибин космосу і спить на дні океану…
Дивитись більше