Чи можуть коти та дельфіни мати космічні корені? Припущення вчених приголомшують!

Загублений світ

Загадки природи завжди вражають…

Деякі природні явища змушують нас задуматися про наші зв'язки з космосом. Чи можливо, що деякі види тварин мають спільне космічне походження? Кілька років тому мережу підірвав відеоролик ніжної дружби. На відео два дельфіни і домашній кіт пестять і цілують одне одного. В той час, як випадкові свідки мліли від захвату, вчені зробили приголомшуюче припущення – коти і дельфіни спілкуються між собою, бо є вихідцями з однієї зоряної системи Сіріусу!

«Деяких вчених спантеличують певні явища на нашій планеті. Існує думка, що певні артефакти, такі як Стоунхендж та єгипетські піраміди, були побудовані для інопланетян. Вони могли привертати їхню увагу, полегшувати приземлення або допомагати людям вступати в контакт із вищими істотами», - розповів футуролог Альерт Фельдман.

Загадки природи завжди вражають, але інколи явища на Землі спонукають нас замислитися про наші справжні зв'язки з космосом. Можливо, деякі тварини, як коти та дельфіни, дійсно мають спільне космічне походження. Це дивовижне припущення відкриває нові горизонти для наукових досліджень та наших уявлень про світ.

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Дивитись більше