Чи існують подорожі в часі? Доказ виявлений на старовинній італійській фресці, де зображений смартфон

Загублений світ

Це робота італійського художника Умберто Романо…

Археологічні знахідки продовжують дивувати вчених і ставити під сумнів наше розуміння минулого. Приміром, у Небрасці виявили кам'яну плиту, яка за своєю формою та ознаками дивно нагадує сучасний смартфон. Цей артефакт та інші подібні знахідки, як-от, швейцарський годинник у стародавній китайській гробниці, змушують задуматися: чи можливі подорожі в часі? Чи це випадковість, чи, можливо, ми маємо справу з артефактом, створеним кимось, хто подорожував у часі?

Наприклад, у 1937 році італійський художник Умберто Романо закінчив фреску під назвою «Містер Пинчон та поселення Спрінгфілд», на якій зображено події XVII століття. Проте, один цікавий момент кидається в очі – індіанець на фресці тримає предмет, що нагадує мобільний телефон.

Не лише це викликає інтерес. Уфолог Радій Радутний згадує про відео зі старого фільму Чарлі Чапліна, в якому людина в 1920 році йде через натовп, розмовляючи по телефону.

«Цікаві ознаки є навіть на єгипетських пірамідах. Якщо придивитися, то можна побачити малюнки людей, що тримають руку біля вуха, або пишуть на предметах, схожих на планшети», – зазначає уфолог.

Ці артефакти можуть бути випадковими збігами, а можуть свідчити про те, що наше розуміння історії далеко не повне. Це ставить перед наукою нові запитання. Чи можливо, що майбутнє і минуле мають більше спільного, ніж ми можемо собі уявити? Подорожі в часі поки залишаються лише теорією, але подібні відкриття продовжують надихати на нові дослідження і пошуки правди.

Більше цікавого – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше