Четвертий знак апокаліпсису? Падіння валуна зі Священної стіни та народження червоного теляти непокоять юдеїв

Загублений світ

За переказами, це передвісники кінця світу…

В різних релігіях існують передбачення про кінець світу. Наприклад, в християнстві вірять у друге пришестя Христа та Армагеддон – фінальну битву між силами добра і зла. Іслам говорить про Судний день, коли Аллах вирішить долю всіх людей. В юдаїзмі теж є свої пророцтва, деякі з яких, як кажуть віруючі люди, почали справджуватися.  

За переказами, юдеї мають побудувати власну церкву поруч з християнською та мусульманською святинями, а в основу покласти камінь зі Священної стіни. І, уявіть собі, нещодавно з неї випав великий валун. Ця подія стала причиною чималих занепокоєнь серед віруючих, адже це може бути передвісником останніх часів людства.

«Коли буде добудовано ієрусалимський храм, це і будуть останні часи. Тобто, це буде прихід антихриста, який проведе свою коронацію саме у зведеному ієрусалимському храмі. За переказами, тоді в будівлі мають принести в жертву червону корову», - розповів архімандрит Макарій.

Цікаво, що трохи раніше у Єрусалимі народилося теля червоного кольору – це дивовижне і рідкісне явище. Ці події багато хто інтерпретував як знаки наближення кінця світу, якими не можна нехтувати, адже, словами віруючих, це вже четвертий передвісник прийдешнього кінця світу!

Якими були три попередні, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше