Чемпіонка з богатирського багатоборства відстоювала Україну у спорті, а після 24 лютого – на полі бою у контррозвідці

Загублений світ

Ганна бігає за виграшки зі 120 кілограмами на плечах і тягне чотиритоний літак…

Вона відстоювала Україну у спорті. Вона – дворазова чемпіонка з богатирського багатоборства та бігає за виграшки зі 120 кілограмами на плечах, або тягне на аеродромі чотиритоний літак. А 2021 року виборола срібло на Арнольд Класік серед найсильніших жінок світу. Але і це ще не все – на її рахунку десятки приголомшливих рекордів України. Її звати Ганна Васюк – найсильніша жінка і захисниця України.

Вона з перших днів повномасштабного наступу стала до лав ЗСУ та на захист рідного Харкова. Ганна одна з перших була свідком вторгнення росії, адже мешкає у Салтівському районі колишньої столиці України, який нещадно обстрілювався ворогом.

«Я сказала одразу – збирайте документи, речі, а я поїду купувати продукти на перший час. Почала пробивати, куди вивезти брата та матір. Сама ж розуміла, що залишаюсь у Харкові», - згадує перші дні великої війни Ганна

Питання що робити далі не стояло. Дуже скоро вона вже була у лавах ЗСУ у Харкові, але про те, чим займається говорити і комусь розповідати суворо заборонили. Для всіх Ганна була у ТРО та волонтером, проте насправді – служила у контррозвідці. Що дівчина там робила і про випадок, який ледь не відняв у неї життя – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше