Біблійна розповідь про всесвітній потоп ґрунтується на реальних подіях: вода знищила стародавніх людей-гігантів

Загублений світ

Потоп докорінно змінив клімат, а отже і умови життя…

Раніше ми розповідали, що були знайдені рештки велетнів і що ці люди-гіганти жили разом  із динозаврами. Проте постає питання – куди вони усі зникли? Що сталося на Землі кілька тисячоліть тому?

Вчені вважають, що у всьому винен всесвітній потоп, що спричинив якийсь стародавній катаклізм. На початку 20-го століття археологи дійшли висновку, що всесвітній потом, описаний у Біблії, не зовсім міф, як вважалось раніше, а розповідь, яка ґрунтується на реальних подіях.  

«Там де була суша, утворилося море. Там де були гори, утворилася рівнина. І майже у кожного народу є такі перекази, що розповідають про катастрофи глобального масштабу, які повністю знищували все населення на Землі. Землю вкривали води потопу і на ній не було суходолу», - каже кандидат геолого-мінералогічних наук Олександр Колтипин.

Потоп докорінно змінив клімат, а отже і умови життя. Стародавня людина вступила у сувору боротьбу за виживання: мерзла, голодувала, і одночасно – зменшувалася у розмірах. Але як велетні пересувалися планетою, якщо в умовах земної гравітації це – неможливо? Чи були гіганти схожими на сучасних людей? І чому тогочасні люди-велетні майже не старіли? Про це – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Видео

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Дивитись більше