Апокаліпсис на горизонті: в Єрусалимі здійснилося одне із пророцтв про кінець світу

Загублений світ

Ця тема вже довгий час хвилюють людство…

В різних культурах та релігіях існують передбачення про кінець часів. Ці пророцтва часто пов'язані з катаклізмами, змінами в природі та суспільстві. Наприклад, у священній книзі іудеїв Торі написано, що одним із передвісників апокаліпсису стануть часи, коли «голуб не зможе почуватися у безпеці серед древніх каменів», і «якщо птах втече – чекай біди».

І це б пророцтво так і залишилося б текстом зі стародавньої книги, якби не подія, яка трапилася в Єрусалимі. Не так давно паломники спостерігали, як зі стіни Плачу вилізла змія та ледь не вхопила голуба. Це подія викликала великий резонанс серед віруючих. Багато хто побачив у цьому знак апокаліпсису.

«Ми живемо в еру апокаліпсису, в останні часи, в останній главі перед кінцем років. Зрозумійте, збулося вже чотири пророцтва», - заявив пастор Пауль Беглі.

Які саме – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Травматичні події можуть повністю зруйнувати наш світогляд…
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Дивитись більше