Антарктида приховує базу прибульців? Дослідники попереджають про можливе вторгнення

Загублений світ

Антарктида залишається одним із найбільш загадкових місць на планеті…

Магнітна аномалія Антарктиди привернула увагу не тільки дослідників, а й уфологів, які припускають, що під кілометровим шаром льоду може бути захований космічний апарат прибульців. За їхніми оцінками, цей об’єкт опинився там понад 2 мільйони 700 тисяч років тому. Більше того, фахівці не виключають, що представники позаземних цивілізацій можуть повернутися, аби забрати свій корабель.

Американський дослідник Алан Діклі висунув ще сміливішу теорію. На його думку, під льодовиками Антарктиди може бути не просто космічний апарат, а ціла база НЛО. За словами Діклі, саме з цієї бази вилітають невпізнані об'єкти, які спостерігають люди по всьому світу.

Діклі та його колеги з американського товариства, спираючись на інформацію від джерел в уряді США, вважають, що позаземні цивілізації можуть використати базу в Антарктиді для повномасштабного вторгнення на Землю.

«Прилетять позаземні цивілізації з вищим рівнем розвитку. Не просто прилетять як в музей, подивитись, а з метою використання цієї планети як ресурсу для життя. Вони просто нас знищать», – зазначає професор КНУ імені Т.Г. Шевченка Петро Масляк.

Науковці попереджають, що цивілізація, яка здатна перетнути галактику, ймовірно, випереджає людство на сотні років у своєму розвитку. Це робить нас безсилими перед будь-якими засобами ураження, які вони можуть застосувати. Уфологи також наголошують на необхідності спорядження серйозної наукової експедиції до Антарктиди, аби перевірити ці здогадки і визначити, що ж насправді приховує крижаний континент.

Антарктида залишається одним із найбільш загадкових місць на планеті, а можливість існування позаземної бази лише додає інтриги до цієї таємниці.

Більше подробиць – у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Антарктида залишається одним із найбільш загадкових місць на планеті…
Вони духовна підтримка армії, поліції, лікарень та навіть в'язниць…
Першим відомим капеланом вважається Мартин Турський…
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Дивитись більше