Аномальні зони планети: ТОП-3 найнебезпечніших місця, де не літають літаки

Загублений світ

«Помста небес» - саме так експерти називають несподівані зникнення літаків…

На Землі чимало місць, літати над якими категорично заборонено. Проте є три найнебезпечніші місця на планеті для польотів.

Лідер серед них – це небо над венесуельским озером Маракайбо. Вночі це райське місце перетворюється на справжні «ворота пекла», бо до самого світанку там миготить блискавки, світло від яких видно навіть за 400 кілометрів. Небо постійно розсікають електричні заряди. Цей феномен є одним із найбільших у світі виробників озону.

Друге місце посідає – найвідоміша аномальна зона світу «бермудський трикутник». У цій зоні зникло близько пів сотні повітряних суден. Востаннє – у 2017 році буквально розчинився у повітрі легкомоторний літак з чотирма пасажирами. А під час Другої світової війни за рік там безслідно зникли п’ять бомбардувальників.

Третє найнебезпечніше місце для авіації знаходиться на протилежному кінці світу – серед японських островів. Там є ще одна аномальна зона, де раз по раз із невідомих причин зникають кораблі та літаки. «Море диявола» - так його називають японські рибаки, розташоване біля острова Міякедзіма. Цікаво те, що якщо придивитися до мапи світу, то видно, що «бермудський трикутник» і «море диявола» знаходяться на одній широті.

У чому ж причина усіх цих аномальних зон планети – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше