Аномальне село на Львівщині: люди зникають і з’являються загадково

Загублений світ

У світі існує багато чого, що розум людини не може пояснити

Однак це не означає, що те, що відбувається – нереальне. У селі Цеперів, на Львівщині, місцеві мешканці стверджують, що їхніх односельців клонують прибульці. І навіть розповідають випадки, які неможливо логічно пояснити.

Наприклад, декілька років тому до місцевої лікарні привезли коваля Василя Герасименка із серйозними опіками усього тіла. У його майстерні того дня сталася пожежа. Та вночі чоловік зник з лікарні, а зранку його знайшли вдома абсолютно здоровим – без жодного шраму чи рани на тілі. Селом поповзли чутки, що коваля замінили двійником, а місцеві мешканці почали помічати аномалії з іншими односельцями.

Вчителька Віра Стеценко після уроків вийшла зі школи. На протилежному боці вулиці вона помітила свого чоловіка. Степан пробіг повз неї навіть не привітавшись і на ньому, чомусь, був чужий одяг. Віра пішла додому. Там її чекав Степан разом із батьками. Всі вони в один голос стверджували – чоловік цього дня із двору не виходив. А на Степанові була та сама сорочка, що і зранку.

Том кого бачила Віра на вулиці і чому в коваля зникли всі опіки на тілі? Відповіді на ці питання та ще більше аномальних фактів, які відбуваються у цьому селі – дивіться у відео проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивіться також:

Двійник Сталіна живе в Україні: хто він та чому так схожий

НЛО, якому понад 5 000 років: що знайшли на дні Бермудського трикутника

В українських озерах зафіксували монстрів

Новини

Всі новини
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше