Американське подружжя ювелірів влаштували для всіх охочих перегони за скарбами, вартість яких більша мільйона доларів

Загублений світ

Коли почалася епідемія коронавірусу, їм довелося закрити свій ювелірний бізнес…

Щоб розбагатіти сьогодні іноді достатньо знати певний шифр. Який – знає американець Джон Пері. Коли у світі почалася епідемія коронавірусу, йому довелося закрити свій доволі успішний ювелірний бізнес, яким він управляв більше 20-ти років, і думати, що робити далі. У чоловіка було два варіанти – продати все і піти на пенсію міліонером, або ж оригінальний варіант – заховати усі коштовності по Мічигану і забезпечити собі веселу старість, спостерігаючи, як авантюристи ризикують життям заради них. Звісно ж Джон з дружиною обрали другий варіант.

«Ви маєте зрозуміти – це все спогади, а життя складається зі спогадів. Це було нашим лозунгом всі ці роки. Ми даємо людям надію і розваги. Беріть дружину, дітей, кого завгодно і розважайтесь», - каже Джон Пері.

Протягом чотирьох місяців пара подорожувала Мічиганом та ховала золоті злитки, діаманти та срібло. Подружжя вирішило влаштувати справжні перегони за скарбами і продавати на них квитки. Такий собі бізнес. Разом із квитком, відвідувач отримував набір зашифрованих підказок із зашифрованою мапою знаходження скарбів.

Перегони проходять поетапно, за кожним скарбом по черзі. За підрахунками Джоні, на кожному етапі заховано коштовносте на чотири тисячі доларів, а загальна вартість усіх скарбів – більше одного мільйона. Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти на 2+2 повтор випусків інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Дивитись більше