Американська сім’я знайшла біля берегів Флориди 15-метровий золотий ланцюг: вся родина звільнилася з роботи

Загублений світ

Історія про те, як можна швидко розбагатіти…

Для родини Шмідтів пошук скарбів – сімейна професія. Кілька років тому вони вперше знайшли на морському дні 15-метровий золотий ланцюг та прикраси вартістю у 300 тисяч доларів. Відтоді вся родина покинула колишні роботи та повністю присвятили себе пошуку затонулих багатств. За останні роки це вже третя їхня коштовна знахідка. Згідно із законами США 20% від виявлених багатств відходить державі, решта 80% цілком легально належить тим, хто їх знайшов.

Вражаюча знахідка, яка змінила життя Шмідтів чекала на них біля берегів Флориди. Цей скарб оцінюють у понад мільйон доларів. Золотий 15-метровий ланцюг та пів сотні іспанських монет 300-річної давнини лежав на глибині менше 4 метрів.

«Ми завжди покладаємося на металошукач, на дні нічого не видно, все вкрите піском. Зазвичай, коли металошукач подає сигнал, він знаходить сміття: пляшки з-під пива, шматочки свинцю, іржаві деталі від човнів. Але цього разу все було як у кіно», - розповіло сімейство.

Вчені, які дослідили коштовності впевнені, більша частина скарбу досі лишається під водою.

Більше про знахідки сім’ї Шмідтів, про таємниці успіху Дональда Трампа та як заробити купу грошей, знімаючи відео, дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивися також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше