12-річні командири: українські хлопчаки організували блокпост, що здивував навіть професійних військових

Загублений світ

Військові ЗСУ зізналися, що пишаються підростаючим поколінням українців…

У місті Прилуки хлопчаки, командиром яких визвався бути 12-річний Артем, організували блокпост за всіма військовими правилами. А проінспектувати їх приїхали справжні військові. Як українські захисники із ЗСУ оцінили старання дітей?

«У них все тут дуже злагоджено. Зупиняючи авто, хлопці по інструкції підходять з обох боків, зброя у них напоготові, перевіряють документи, запитують про наявність зброї. Командир роти відмітив, що діти дуже професійно несуть варту на блокпості», - оцінив старання майбутніх захисників України військовослужбовець ЗСУ Артем Аніщенко.

А після приємних похвальних слів були і лайфхаки для початківців від досвідчених бійців, а також подарунки – справжні гранати хоч і навчальні. Від такого сюрпризу полтавські хлопчаки були у захваті. А військові зізналися, що пишаються тим, що в Україні підростає таке свідоме та розумне покоління.

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Дивитись більше