«Я є заручником свого типажу»: Володимир Ращук про дружину, кохання та ревнощі

Ворон та Воробйов

Актор розповів, на чому тримається їхній з Вікторією шлюб та як їм вдається зберігати стосунки на відстані...

Український актор Володимир Ращук, якому часто доводилось грати легковажних у стосунках героїв, бабіїв і звабників, знову з’явиться на телеекранах в брутальному образі спокусника. Він зіграв детектива Петра Воронцова в комедійному детективі «Ворон та Воробйов» (телеканал 2+2).  

Незадовго до прем'єри актор, який на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт і зараз є офіцером секції S3 3-го батальйону «Свобода», 4-ї бригади оперативного призначення «Рубіж» Національної гвардії України, під час відпустки відверто розповів про стосунки з дружиною Вікторією Білан, кохання та ревнощі.  

Володимир запевняє, що насправді зовсім не схожий на своїх героїв, ніколи не поводить себе так, як деякі його персонажі. Він вважає себе заручником типажу. 

«Є такий стереотип, що чоловіки моєї статури, неодмінно є бабіями. Мій персонаж теж є таким, але не я. Маю абсолютно інші життєві принципи. Я вірний сім'янин, люблю свою дружину, не зраджую її. Взагалі цього не розумію. Якщо в когось з подружжя з'являється хтось інший, то навіщо продовжувати такі стосунки? А якщо вони тобі дорогі – то навіщо шукати когось?» - каже Володимир. 

Він зізнається, що інколи дружина ревнує його. Проте Володимир робить усе можливе, щоб вона не мала таких приводів. 

Акторське подружжя 13 років разом, виховує доньку Катерину. Володимир каже, що про їхні стосунки можна знімати кіно. Він впевнений, справжнє кохання не можуть зруйнувати ніякі обставини.

«Ми багато чого Вікторією робимо разом: граємо в музичному гурті, займаємось спортом, перетинаємось в театрі та в кіно. Ми рухаємось на одній швидкості, і такими були завжди. Нам є про що поговорити й про що помовчати, нам завжди цікаво разом. У нас багато спільних цілей, які ми формуємо й досягаємо разом. Коли є справжнє кохання, будь-які обставини не можуть це змінити», - сказав Володимир.

Прем'єра комедійного детективу «Ворон та Воробйов» відбудеться 23 вересня о 20:15 на телеканалі 2+2. Це захоплива історія про двох приватних детективів з несумісними характерами та абсолютно різними методами розслідування Петра Воронцова та Андрія Воробйова, які намагаються розшукати бандитський сейф з п’ятдесятьма мільйонами доларів. 

Напарника Ворона зіграв Ярослав Шахторін, їхню компаньйонку - Таїсія-Оксана Щурук. Також у серіалі знялися Дмитро Суржиков, Тетяна Малкова, Катерина Руда та ін.  Режисер - Олександр Сальников. 

Читай також:

Новини

Всі новини
Актор розповів, на чому тримається їхній з Вікторією шлюб та як їм вдається зберігати стосунки на відстані...
Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…