Ексклюзив: Дмитро Суржиков про знімальний процес серіалу «Ворон та Воробйов»

Ворон та Воробйов

Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…

Відомий український актор Дмитро Суржиков дав ексклюзивне інтерв’ю про війну, комедійний серіал «Ворон та Воробйов», особисте життя і про фільми, які варто знімати у час війни.

У серіалі «Ворон та Воробйов» Дмитро Суржиков зіграв одну з головних ролей — дивакуватого судмедексперта Толіка. Попри те, що стрічку було знято наприкінці 2021 року, її показ довелося відкласти — через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Як зізнався Дмитро журналістці «ВЗ», він з нетерпінням чекає виходу серіалу та згадує про знімальні дні, як про іншу реальність, коли ще ніхто уявити не міг масштаби війни.

Це було до початку великої війни, ніби в іншому житті. Щасливий, що серіал таки побачать глядачі, бо він справді крутий, - каже Дмитро Суржиков.

Актор також з вдячністю згадує режисера серіалу, та зацікавив глядачів новою інформацією, яка ще ніде не з’являлась.

Режисер Олександр Сальников на майданчику вигадував багато ситуацій для прояву характерів персонажів, взаємодії їх в кадрі. Мені особисто цікаво побачити свого неординарного, багатогранного героя. Він, як і я, займається улюбленою справою, робота для нього є сенсом життя і він кайфує від цього. Крім того, він має цікаву особисту лінію. Хоч чоловік вже не молодий, щоб починати будувати нові стосунки, на його долю випадає справжнє кохання. Не буду розкривати деталі, але скажу, що ця роль кардинально відрізняється від того, що я робив у кіно раніше.

А ще Дмитро поділився своїми думками про колегу по знімальному майданчику.

Ще з теплотою згадую мого серіального брата — Ярослава Шахторіна. Дуже талановитий хлопець. Вірю, що він буде великим актором. Головне, щоб була перемога і ми змогли повернутися до нормального життя.

Детальніше про знімальний процес серіалу «Ворон та Воробйов», думки про війну та особисте життя, а також про фільми, які варто знімати у часи криз — читайте в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках видання «Високий замок».

Читай також:

Новини

Всі новини
Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…
Актор розповів, на чому тримається їхній з Вікторією шлюб та як їм вдається зберігати стосунки на відстані...
Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…