Секрети найкращої української фехтувальниці: чи повернеться Ольга Харлан у великий спорт?

Віпи і Топи

Ніщо не могло зупинити жагу чемпіонки виходити на фехтувальну доріжку, поки…

Ольга Харлан – найзнаменитіша українська фехтувальниця, олімпійська та п'ятикратна чемпіонка світу. Дівчина, яка завжди мріяла танцювати, успішно здобувала медалі на фехтувальній доріжці. Усі ці титули здобувалися потом і кров’ю. Зовсім не секрет, що великий спорт – це не лише медалі та слава, а й серйозні травми.

«У мене вибивалися пальці, я підвертала гомілковостоп і була певний час у гіпсі. Ще мені робили операцію на плечі. Навіть були удари по інтимних місцях», - відверто розповіла Ольга Харлан.

Але усе це не могло зупинити жагу чемпіонки знову і знову виходити на фехтувальну доріжку. Поки у 2020 році на Олімпіаді у Пекині її шабля не дала маху. Харлан програла суперниці у першому ж раунді. У відвертому інтерв’ю проєкту «Віпи і Топи» найвідоміша фехтувальниця України зізналася, чи повернетеся у великий спорт? А також – чому її мрія танцювати здійснилася лише після того, як вона стала знаменитою? Чому тренер довгий час називав її «вовченям»? І на які жертви перша фехтувальниця країни йшла аби виглядати більш жіночною? Усі пікантні подробиці просто зараз у відео:

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше