Назар Задніпровський розповів, як ледь не загинув на знімальному майданчику

Віпи і Топи

Дивись відверті та шокуючі зізнання зірки «Скаженого весілля»…

Назар Задніпровський – улюбленець мільйонів глядачів, найпозитивніший та найкомедійніший актор країни. Він живе справою свого життя – театром та кіно. І це попри те, що одного разу мало не втратив життя на знімальному майданчику.

«Мені робили «підсадку» - це коли на тобі вибухають прикріплені до тіла патрони. І вони настільки сильно вибухнули, що у мене, при піднятій догори голови, до крові порізало підборіддя. Якщо б голова була опущена, мені б були гайки», - з жахом згадує актор.

Зараз він посміхається бо вкотре обдурив смерть, став щасливим сім’янином та затребуваним актором. Проте насправді за його посмішкою криється багаторічна нелегка праця, безгрошів’я та тяжка депресія. Чому актор опинився у реанімації і хто врятував його від смерті? Про що найбільше шкодує Назар Задніпровський? Як жарти ледь не позбавили його заробітку? Та яке хобі у народного улюбленця українців? Відверті зізнання у сюжеті проєкту «Віпи і Топи» просто зараз:

Loading...

Дивися також:

Тільки «смажені» факти про відомих та багатих і неочікувані секрети успіху зірок — у програмі «Віпи і Топи» щосуботи о 09:15 на телеканалі 2+2.

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше