Микола Тищенко розповів про бурхливу юність та власних ворогів

Віпи і Топи

Чим встиг виділитися колишній успішний ресторатор у політичних кулуарах…

Понад 40 років тому маленький хлопчик Микола навіть не мріяв про шалений успіх. Його мати була фотографом, батько – годинникарем. Сам Микола, закінчивши школу, здобув фах інженера-механіка в одному зі столичних вишів. Ніщо не пророкувало хлопцю великих грошей. Але він вперто йшов вперед. І перші кошти, за словами нинішнього політика, йому взагалі почало приносити… дзюдо.

Нелегким було й особисте життя колишнього ресторатора. Перший його непублічний шлюб закінчився розлученням. Другий, з Міс Україна-2008, теж не склався – екс-дружина покинула Миколу, розбивши йому серце. Нині він перебуває у шлюбі з на 25 років молодшою за нього, красунею Аллою Барановською.

«Я вважаю, що чоловік має бути старшим за дівчину», - переконує Микола.

Що нині каже Микола Тищенко про свою приналежність до рекету у 90-их? З якого бізнесу почав свою підприємницьку діяльність? А також дивись ТОП-5 найсвіжіших зашкварів новоспеченого нардепа у сюжеті програми «Віпи і Топи»

Loading...

Дивись також:

Тільки «смажені» факти про відомих та багатих і неочікувані секрети успіху зірок — у програмі «Віпи і Топи» щосуботи о 09:15 на телеканалі 2+2

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше