Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк боровся з Covid-19 у реанімації

Віпи і Топи

Інтерв’ю артиста про життя, чиновницьку роботу та тернистий шлях до сцени…

Віктора Бронюка по праву можна назвати нетиповим артистом. Він вже 10 років не вживає алкоголю, натомість його улюблений напій – березовий сік. Та і час після концертів чоловік проводить не як звичайні артисти, а у власному саду: прибирає, прориває бур’яни, слідкує за городиною.  

У інтерв’ю програмі «Віпи і Топи» артист розповів, як кілька місяців тому нелегко перехворів Covid-19, потрапивши до реанімації.  

«Були уражені обидві легені, невелике ураження, але дихати було дійсно важко. Можливо тому, що я, не знаючи, що є вже носієм вірусу, відпрацював концерт. Воно дало своє ускладнення. Тиждень я лежав у лікарні, дихав киснем», - розповідає артист.

Як Бронюк розпочинав свою кар’єру не у музиці, а у команді Володимира Гройсмана. Як у музичне майбутнє Віктора не вірили ні викладачі музики, ні оточення. Та чому довгий час нинішня зірка соромився своєї мрії – стати артистом? Про це та більше – у сюжеті програми «Віпи і Топи»

Loading...

Дивися також:

Тільки «смажені» факти про відомих та багатих і неочікувані секрети успіху зірок — у програмі «Віпи і Топи» щосуботи о 09:15 на телеканалі 2+2

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше