Легенда світового баскетболу Станіслав Медведенко розповів про своє рішення, яке зруйнувало його кар’єру

Віпи і Топи

Колись він жив у Лос-Анджелесі і мав усе, про що можна мріяти…

Українець Станіслав Медведенко – світова легенда баскетболу та дворазовий чемпіон NBA – елітної баскетбольної ліги США. Колись він жив у Лос-Анджелесі і мав усе, про що можна мріяти. Але одне єдине хибне рішення у 28 років назавжди поставило крапку у його блискавичній кар’єрі. На її піку чоловік травмує спину. Операція важка, проте прогнози позитивні. Але потрібно пройти реабілітацію і утриматися від ігор.  

«У мене був тоді дуже швидкий ритм життя і важке навантаження. Мене запросила команда з атланти і я зразу ж тоді поїхав, не провів необхідну реабілітацію. Тепер про це дуже жалкую. Це було неправильне рішення», - відверто зізнався Станіслав Медведенко.

Що сталося з дворазового чемпіона NBA? Чому він більше не грає у великому баскетболі? Яку роль у житті Станіслава зіграли заокеанські баскетбольні боги Шакіл О'ніл та Майкл Джордан? Як Медведенко ледь не втратив зароблені мільйони? А також – як йому вдалося побудувати в Україні сімейне щастя та справу життя? Про це і навіть більше у проєкті «Віпи і Топи»:

Loading...

Дивися також:

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше