Інвест-банкір Ігор Мазепа показав власне помешкання та розповів про найдорожчі захоплення

Віпи і Топи

Оселя мільйонера не загороджена парканом…

Нещодавно ми розповідали вам, як відомий журналіст та бізнесмен Дмитро Гордон став доларовим мільйонером ще у 23 роки. Нині ж поговоримо про найуспішнішого інвестиційного банкіра України Ігоря Мазепу. Мільйонер відверто розповів про власні гроші та найдорожчі захоплення.

Виявилося, що Ігор Мазепа мешкає у будинку, який розташований у лісі, і де немає жодних парканів. По сусідстві – Іван Дорн та Дмитро Борисов. А побудував таке «зелене містечко» сам Ігор Мазепа. Але чи кожен може купити тут житло?

«Ні, не кожен. Заходить бик такий, ну, бик, і хоче купити. Ну я кажу, що вибачайте, але нема», - розповідає бізнесмен про співбесіди з потенційними сусідами

Яка найбільша інвестиція банкіра була програшною? Що потрібно зробити, аби Ігор Мазепа проінвестував ваш проект? Про пересування Києвом на гвинтокрилі та про те, які коштовні подарунки дарував чоловік жінкам. Про це та більше – дивися у сюжеті проекту «Віпи і Топи»  

Loading...

Дивися також:

Тільки «смажені» факти про відомих та багатих і неочікувані секрети успіху зірок — у програмі «Віпи і Топи» щосуботи о 09:15 на телеканалі 2+2

Новини

Всі новини
Українська модель Аліна Байкова у дитинстві приймала пляшки та не могла купити собі одяг…
Важко уявити, але свою кар’єру він розпочинав мийником машин…
Він не лише успішний підприємець, але і батько шістьох дітей…
Чоловікові багато чого довелося пройти на шляху до слави…
А також спортсменка відверто розповіла про стосунки з чоловіком, перемоги та невдачі…
Дивитись більше