«Бий своїх, щоб чужі боялися»: росія планує ядерний удар по копіях Лондона і Вашингтону на власній території

Україна сьогодні

Таким вчинком рф хоче показати свою міць Заходу…

Нещодавно росіяни висловили думку, як можна показати свою військову міць усьому світу. І традиційно запропонували вдарити ядерною ракетою.

«Нехай хоча б одна боєголовка нашої ракети, в якій 150 кілотонн тротилового еквіваленту, пролетить з Атлантики у бік Нової землі і вразить Вашингтон та Лондон», - запропонував один із запрошених «експертів» в студії проєкту російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Здається, і що тут нового? Такі заклики з російського ТБ звучать частіше, ніж прогноз погоди в росії. Проте саме в цьому випуску йшла мова не про справжні міста США та Великобританії, а побудовані макети на території самої ж росії.

«У нас є підготовлений новоземельський ядерний полігоні. Давайте побудуємо на ньому копію Лондона, а ще Вашингтон і бахнемо: проведемо навчання із застосуванням ядерної зброї», - сказав російський «експерт».

Тобто, росіяни хочуть вдарити ядерною зброєю по своїй території, щоб налякати Захід. Ідея цікава. Як то кажуть – «бий своїх, щоб чужі боялися». Від українців можемо запропонувати такі полігони побудувати на усій території країни 404. Більше подробиць – у відео:

Дивись зашкварні новин у проєкті «Україна сьогодні» на 2+2 з понеділка по п’ятницю, о 19:00.

Читай також:

Новини

Всі новини