Де українцям купити авто дешево

Спецкор

Спецкор на 2+2 вирушив на найбільший автомобільний базар Кавказького регіону, щоб зрозуміти: чому це реально працює там і чи можливе таке диво в Україні!

Заокеанські вживані автівки за геть незахмарні гроші розлітаються, ніби гарячі пиріжки, у Грузії. Там не пропонують кота в мішку: машину можна подивитися, перевірити і придбати за цілком прийнятною ціною.

Ось вони – 22 гектари, щільно заставлені іномарками. Це авторинок у Руставі, неподалік Тбілісі. Звідси найспритніші українці стали приганяти авто починаючи з 2016 року, тільки-но депутати знизили на них акциз. І все це законно, навіть без сірих схем.

Для українських автолюбителів цей найбільший авторинок у Грузії – справжній ціновий рай. Наприклад, "німець" 2012 року коштує усього 6500 доларів, а "кореєць" 2011 року – лише 6000 доларів. І навіть якщо ці автомобілі розмитнити в Україні, їх ціна буде все одно на кілька тисяч доларів дешевше, аніж продають на наших ринках. 

За такими привабливими цінами їдуть у Грузію автолюбителі із країн СНД та навіть Азії.

Рада підтримала збільшення штрафу за непристебнутий пасок безпеки

Хвіча Кебадзе сьогодні вже продав в Україну одну іномарку. Нині авто "женуть" на пором. Каже, українці найбільше цікавляться німецьким, корейським та американським автопромом, які за об'ємом двигуна не більше двох із половиною літрів. Показує кілька авто, які має продати найближчим часом: середнього та преміум-класу.

Подивитися, що і як, приїхав колись у короткотривале відрядження і Євген. Тепер українець уже 9 років поспіль керує авторинком. Солодкі ціни на авто директор пояснює просто. Грузини викуповують на американських аукціонах аварійні авто і доволі дешево їх ремонтують. 

Кожен покупець може дізнатися всю історію іномарки і побачити, була сильно бита машина чи ні. А далі вирішувати. Також перед купівлею ніхто не заборонить йому перевірити відремонтоване авто на незалежній від ринку СТО.

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 



Новини

Всі новини
18072022
Спецкор
Нині в Україні працюють організації, де можна пройти тестування зі знання української мови…
24022022
Спецкор
Скільки потрібно коштів на такий альтернативний вид обігріву…
24022022
Спецкор
Головне правило – не панікувати, адже саме на паніку й розраховують наші вороги…
23022022
Спецкор
У столиці опублікували брошури для мешканців з покроковим планом дій…
23022022
Спецкор
Під час спеціального випуску журналісти повідомлятимуть найактуальнішу хроніку подій...
22022022
Спецкор
Раніше загарбники створювала провокації виключно катерами та кораблями ФСБ…
Дивитись більше