Кулінарний прорив: ізраїльські винахідники надрукували на 3D-принтері м’ясо

Спецкор

Надруковану їжу не відрізнити від справжньої…

Ізраїльські винахідники навчилися друкувати на 3D-принтерах м'ясо, й то геть не фарш, що лише приблизно нагадує присмак яловичини чи свинини. Видрукувані шматки й на вигляд і на смак, як справжні стейки! З цим не могла не погодитись ціла армія знавців кулінарних справ.

«Я зараз спробував кюфту з баранини. Дуже цікаво, як їм вдалося досягти такої схожості. Хоча запах й не настільки міцний, як у справжньої баранини, але яка ж вона соковита!», – поділився своїми враженнями шеф-кухар Даніель Галміш

До кінця року новинка так званого альтернативного м’яса може з’явитись і в магазинах. Якою буде ціна та на кого розрахований даний продукт? Скільки часу знадобилось винахідникам на розробку рецепту? Який секретний інгредієнт робить надруковану їжу такою смачною? Про це – дивись у сюжеті проєкту Спецкор

Loading...

Дивись також:

Більше новин дивись у проєкті Спецкор з понеділка по п’ятницю, о 18:15, на телеканалі 2+2!

Автор сюжету: Яна Слєсарчук

Зазвичай, коли ми говоримо про світовий успіх та статки у сотні мільйонів доларів, на думку спадають образи геніїв-фінансистів чи інноваторів Кремнієвої долини. 
Легендарний музичний хіт-парад «Територія А» – це не просто телевізійне шоу. 
31102025
У світі, де домінує швидкий контент та лаконічність, ми часто не помічаємо, наскільки дивовижною може бути наша рідна мова. 
31102025
Учені з Бостонського коледжу зробили відкриття, яке може змінити уявлення про сміття: вони знайшли бактерію, здатну харчуватися використаними батарейками...
31102025
1 та 2 листопада телеканал 2+2 підготував справжній марафон для шанувальників динамічного кіно.