Кулінарний прорив: ізраїльські винахідники надрукували на 3D-принтері м’ясо

Спецкор

Надруковану їжу не відрізнити від справжньої…

Ізраїльські винахідники навчилися друкувати на 3D-принтерах м'ясо, й то геть не фарш, що лише приблизно нагадує присмак яловичини чи свинини. Видрукувані шматки й на вигляд і на смак, як справжні стейки! З цим не могла не погодитись ціла армія знавців кулінарних справ.

«Я зараз спробував кюфту з баранини. Дуже цікаво, як їм вдалося досягти такої схожості. Хоча запах й не настільки міцний, як у справжньої баранини, але яка ж вона соковита!», – поділився своїми враженнями шеф-кухар Даніель Галміш

До кінця року новинка так званого альтернативного м’яса може з’явитись і в магазинах. Якою буде ціна та на кого розрахований даний продукт? Скільки часу знадобилось винахідникам на розробку рецепту? Який секретний інгредієнт робить надруковану їжу такою смачною? Про це – дивись у сюжеті проєкту Спецкор

Loading...

Дивись також:

Більше новин дивись у проєкті Спецкор з понеділка по п’ятницю, о 18:15, на телеканалі 2+2!

Автор сюжету: Яна Слєсарчук

Новини

Всі новини
18072022
Спецкор
Нині в Україні працюють організації, де можна пройти тестування зі знання української мови…
24022022
Спецкор
Скільки потрібно коштів на такий альтернативний вид обігріву…
24022022
Спецкор
Головне правило – не панікувати, адже саме на паніку й розраховують наші вороги…
23022022
Спецкор
У столиці опублікували брошури для мешканців з покроковим планом дій…
23022022
Спецкор
Під час спеціального випуску журналісти повідомлятимуть найактуальнішу хроніку подій...
22022022
Спецкор
Раніше загарбники створювала провокації виключно катерами та кораблями ФСБ…
Дивитись більше