Донбас. Підземна загроза

Цілком таємно

Чому вся Україна опинилась у небезпеці через неробочі шахти на Сході, з'ясували Цілком таємно на 2+2.

Війна на Сході перетворила Донбас на "бомбу уповільненої дії". Найбільшу загрозу для українців несе закриття шахт, котрі вкрай вразливі в ході бойових дій. У радянські часи кар'єри були сховищами для радіоактивних відходів і через їх затоплення речовини можуть опинитися на поверхні. Якщо це станеться, то рівень забруднення перевищить норму в сотні разів. Донбасу загрожує екологічна катастрофа, яку експерти порівнюють з Чорнобильською трагедією. Вирішити проблему під час війни неможливо, адже ці шахти знаходяться на непідконтрольних Україні територіях.

Чому закритi шахти вкрай небезпечнi для України? Коли українцям чекати катастрофу? Кому вигідний "апокаліпсис" на сході України?

Які донецькі шахти вiщують смерть – у програмі Цілком таємно у суботу, 17 червня, о 13:30 на каналі 2+2.

Новини

Всі новини
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Дивитись більше