Цілком таємно

Про проект Новини Сюжети

Ми всі в дитинстві дивилися фільми про супергероїв. Виявляється, що вони існують і в реальності. І називаються просто: українські журналісти. Переконайтеся в їх суперздатностях в новому проекті «Цілком таємно» на телеканалі 2+2. Він занурить вас у всілякі таємниці, про які не заведено говорити публічно.

В кожному випуску ви побачите приголомшливі розслідування професіоналів, що стосуються корупційних афер і не тільки їх. Подібну інформацію не публікують у ЗМІ. Відома вона стала тільки журналістам-розслідувачам проекту, чим вони й хочуть поділитися з глядачами. У кожній серії - нові гучні афери. Хочете розібратися у всіх "заборонених" темах? - Зробіть це разом з проектом «Цілком таємно» і будьте в курсі.

Переглядайте на телеканалі 2+2 та на сайті онлайн.

Рік: 2017
Країна: Україна
Жанр: розважальне шоу

Новини

Всі новини
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Дивитись більше

Найкращі епізоди

Повні випуски

Всі випуски

Проекти

Всі проекти
Дивитись більше