Пішла епоха: Мілевський завершив кар’єру та оголосив, що буде робити далі

Секретні матеріали

Колишній нападник «Динамо» написав зворушливий лист самому собі…

Скандальний український футболіст Артем Мілевський оголосив про завершення професійної спортивної кар’єри у віці 36 років. Про це він повідомив на власному каналі в YouTube і опублікував символічне відеопрощання. Мілевський прийшов на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського і навіть написав собі листа в минуле.

Екс-нападник відіграв 11 років за київське «Динамо», за яке відзначився 57 голами. Проте скандально відомим він став через свій образ життя. Мілевський, разом з одноклубником Олександром Алієвим, полюбляв «добряче погуляти» і часто втрапляв у скандали через алкоголь і недотримання спортивного режиму. Останні роки він встиг пограти в Туреччині, Хорватії, Румунії, Росії, Угорщині та Білорусі.

Продовжувати спортивну кар’єру в якості тренера екс-футболіст поки не планує. Мілевський вже шукав себе в якості ресторатора, але невдало: його паб в Києві закрився через карантин через рік свого існування. З найближчих планів Артема: сконцентруватися на розвитку свого YouTube-каналу «Міля». Згадуємо кар’єру та скандали Мілевського в сюжеті «Секретних матеріалів» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
«За парєбріком» зникла ще одна соцмережа…
Дивитись більше