Тяжкотравмований боєць Сергій Гриненко потребує допомоги

Допомога

РЕКВІЗИТИ:  Картка Приватбанку 4731 2171 1169 3535 Сергій Гриненко

Нині один із них, Сергій Гриненко, після кулі снайпера вчиться заново сидіти і говорити в шпиталі. Двоє менших школярів, поки мама зі старшим, господарюють у сільській хаті. 

Мама - у розпачі, як зібрати всі довідки і  отримати  статус учасника бойових дій, коли поруч із пораненим треба бути постійно?

У його 28-м, виховавши п'ятьох синів, Валентина Миколаївна  все починає спочатку з  дорослим тяжкопораненим в АТО сином. 

Навідник танка 92 бригади на війну пішов добровольцем. Сергій Гриненко до цього працював газовиком в Іванкові на Київщині. У серпні цього літа наскрізна куля снайпера тяжко травмувала череп і мозок бійця під Старогнатівкою.

Із такими травмами не виживають. Понад  два місяці Сергій провів у реанімації.  Медики зробили диво,  нині рана почала гоїтися, проте він і досі напівпаралізований.  Не працюють ліві кінцівки і права нога.

Мама поруч із сином  і вдень і вночі. Адже він сам  - не з'їсть і в туалет не сходить. Іще один син теж у зоні АТО, під Маріуполем. Удома на господарстві залишилися найменших двоє - школярі.  

Нині хлопці готуються, як травмованого старшого брата забирати додому, у хатинку без  газового опалення. Заготовлюють  дрова, поки їм вистачає лише на половину зими.  

Вранці годують курей, собаку. Удома, кажуть хлопці, усі вп'ятьох не збиралися  з часу початку війни.

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше