Маленька Ніколь потребує термінової допомоги

Допомога

Картка ПриватБанку: 5168 7555 1540 8371 Кирик Анна Василівна

Маленька Ніколь змушена робити спеціальні вправи щодня упродовж уже кількох місяців. Її мама згадує: після ускладнень під час хвороби потрапили в лікарню, а коли вийшли – дитину було не впізнати.

"Дитина була наче новонароджена. Наново вчилась шию тримати, голову піднімати", – розповідає Ганна Кирик, мати дівчинки.

Щонайстрашніше, Ніка втратила слух, а отже, і можливість розвиватися. Урятувати її може вживлення імплантатів. Дитина – трьохсот п'ятдесята в черзі на таку операцію. І ця черга практично не рухається. Якщо ж з імплантацією зволікати, операція не дасть практично жодного результату, бо її слід робити в перші роки життя.

"Якщо ми цього не зробимо, виникає атрофія, і навіть якщо потім ми це зможемо зробити, не буде сенсу. У нашій області тільки дві людини отримали безкоштовну кохлеарну імплантацію", – кажуть лікарі.

Батько дівчинки Сергій – воїн АТО. Служив у 93-тій бригаді, воював у найгарячіших точках Донбасу. Зараз чоловікові допомагають побратими та волонтери, які добре пам'ятають старшину Кирика в Пісках та Донецькому аеропорту. Спільними зусиллями їм вдалося зібрати вже 3 тисячі євро.

Для того, щоби дати восьмимісячній Ніколь можливість чути та розмовляти, необхідно якнайшвидше знайти ще 24-ри тисячі євро. Батьки вірять – спільними зусиллями їм вдасться зібрати необхідну суму.

Разом зможемо допомогти маленькій Ніколь вимовити перше слово!

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше