Допоможіть шестирічному Вовчику стати на ноги!

Допомога

Картка Приватбанку 5168 7572 2269 8088 Мартинюк Юлія Федорівна (мама)

Попри важку недугу 6-річний Вовчик жвавий і веселий, з усіх сил намагається рухатися, адже носити його на руках тендітній мамі вже не під силу. Хлопчик мріє лише про одне – піти наступного року до школи.

"Дуже хочу ходити, допоможіть мені!" - просить 6-річний Вова Мартинюк.

Діагноз артрогрипоз – це важка патологія опорно-рухового апарату, дитині поставили одразу після народження. Мамі пропонували залишити маля.

"Нам говорили, що ми нічого з ним не досягнемо, буде в нас "овочем". Але ми доклали максимум  зусиль, витратили багато коштів, аби вилікувати косолапість. Знайшли унікального масажиста, який його вів. Тепер єдина можливість поставити на ноги – це операція", - розказує мама хлопчика Юлія.

Такого хірургічного втручання в України не роблять. Допомогти хлопчику зголосилися ізраїльські лікарі.

"Є шанси! Вони обіцяють поставити його на ноги! Йому вже 6 років, а він ще не ходить. Не дивлячись на те, що косолапість прибрали", - каже лікар ортопед-травматолог Петро Янютін.

"Ці шість операцій триватимуть 10 годин з двома переливаннями крові. В шести місцях коліно, бедро та ніжка будуть ламатися і збиратися заново", - розказує мама хлопчика.

Клініка в Ізраїлі виставила родині рахунок – 31 тисячу доларів. Половину цієї суми мама Вовчика вже зібрала. Грошей було більше, однак на початку війни майже усі свої заощадження Юлія Мартинюк віддала на підтримку армії. Жінка – волонтер кіровоградської організації "Серця матерів".

За словами волонтерки Інни Ковпак, коли почалася війна "Юля як мама - вона стала мамою для тих солдатів, хлопчаків, які на передовій, забувши про свою дитини. Все вона мені говорила, ось ще не час, ось війна закінчиться - тоді почнемо".

Але залишок суми потрібно знайти якнайшвидше, щоб прооперувати дитину до літа. Тоді мрія хлопчика – восени піти у перший клас звичайної школи здійсниться. Волонтерка просить у всіх небайдужих допомоги її сину стати на ноги.

Давайте разом допоможемо шестирічному Вовчику стати на ноги!

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше