Добровольцю Нацгвардії Едуарду Сологору потрібна допомога!

Допомога

Номер картки Приватбанку 5168 7423 2403 7963 Едуард Сологор

Бійцю Нацгвардії Едуарду Сологору зараз конче необхідна допомога. Хлопець воював добровольцем у 16-му батальйоні територіальної оборони під Луганськом. Із передової 25-річний Едуард повернувся без ноги. Зараз йому потрібні чималі гроші на протезування та реабілітацію закордоном. Самостійно їх зібрати родина не в змозі.

Уже місяць Едуарда мучить нестерпний фантомний біль ноги, якої вже немає…

Сам родом із Полтавщини, Едуард воював під Луганськом. 27-го червня терористи з автоматів "Калашникова" обстріляли блокпост, який він охороняв. Куля прострелила йому праву ногу і зачепила ліву. Першу допомогу Едуарду надали солдати: наклали джгут і доправили в лікарню. Вже в Харкові ногу ампутували відразу, аби не пішло ускладнення на нирки. За його життя медики боролися до останнього. Мати каже, сина буквально витягли з того світу.

Після армії він пішов добровольцем у 16-й батальйон територіальної оборони, родину лише поставив перед фактом. Каже, учинити по-іншому не міг. Нині він ні про що не шкодує, почав більше цінувати життя.

Хороший протез, який може підійти Едику коштуватиме від 400 тисяч гривень. Таких грошей у самотньої матері немає, жінка просить допомоги у всіх небайдужих. Кошти потрібні на хороший протез та реабілітацію закордоном. Це те, що здійснить мрію хлопця – знову стати на ноги!

Новини

Всі новини
05122018
Допомога
Українські лікарі зізнаються, що не в змозі допомогти жінці. Надія є, але лише на "закордон".
08102018
Допомога
Лікарі кажуть, що у Павла поки що є надія на операцію, але її необхідно робити якомога скоріше.
26092018
Допомога
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Допомога
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Допомога
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Допомога
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Допомога
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Допомога
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Дивитись більше