Акторка Світлана Гордієнко розповіла про зйомки в серіалі «Плут-2» та чоловіка-військового

Плут

Серіал «Плут-2» вийде на каналі 2+2 вже цієї осені…

У Києві закінчують знімати другий сезон серіалу «Плут», що вийде на телеканалі 2+2, про колишнього ув’язненого на прізвисько Плут, який влаштовується в районний відділ внутрішніх справ під ім’ям свого загиблого друга. У нових серіях події розгортаються впродовж 2022 року. Відважну кмітливу оперативницю на ім’я Маша, якій головний герой допомагає у розслідуваннях, грає Світлана Гордієнко, засновниця та акторка столичного експериментального театру.

У травні минулого року весільні фото Світлани та її чоловіка, актора й військового Макса Девізорова, зачарували багатьох. Вони познайомилися під час прослуховування на виставу та відтоді більше не розлучалися. На початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Макс вступив до лав ЗСУ, а коли дізнався, що його підрозділ відправляють на схід, освідчився коханій. Весілля зіграли у Дніпрі, куди актор приїхав з передової.

Світлана Гордієнко та Макс Девізоров (фото з архіву акторки)

— Деякі актори зізнаються, що після 24-го були готові поставити крапку в кар’єрі.

— Я не маю звички відмовлятися від своїх важливих планів, бажань і мрій, тому у мене не стояло питання відмови від кар’єри. Відверто кажучи, я не одразу знала, до чого готуватися у продовженні серіалу «Плут». Розуміла, що будуть зміни, але моїм особистим побажанням було більше екшену для моєї героїні.

Розумію, що в житті бувають різні етапи. І так, це було важко — ніхто не знав, як буде далі, що буде зніматися. Але через те, що до 24-го лютого я чотири місяці жила в Лондоні, вивчала мову, планувала закінчити там кінорежисуру, в професійному плані я вже переживала перехідний етап. Поки кінорежисуру трішки відклала, але планую це зробити цього року. Тому повномасштабна війна для мене передусім не про зміни в кар’єрі. А про зміни життя в цілому.

Роман Соболевський, Світлана Гордієнко, Андрій Клименков

— Що ви відчуваєте, знімаючись у серіалі, події якого розгортаються прямо під час великої війни?

— Наші герої так само, як і ми зараз, переживають випробування війною. Як не важко це казати, але обставини, в яких вони існують, наразі для нас цілком органічні. Під час зйомок я більше думаю про безпеку. З початку повномасштабного вторгнення знімальний процес ускладнився. Є певний стрес. Ранні зміни, бо є ризик, що будуть тривоги, обстріли, доведеться зупинятися та йти в укриття. Іноді приходиш додому втомленою, відпрацьовуєш пачку тексту, тільки засинаєш, як починається тривога. Поспати вдається всього пару годин. У такі дні важко тримати себе в енергетичному балансі.

Про страх, найсильніше потрясіння за час великої війни та про власні мрії акторки читайте у повному інтерв’ю виданню Факти

Читай також:

Новини

Всі новини
27112023
Плут
28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 вийде другий сезон гостросюжетного серіалу…
24112023
Плут
Другий сезон серіалу знімали вже після повномасштабного вторгнення росії…
17112023
Плут
Також дівчина поділилася, як намагається жити своє теперішнє життя...
13112023
Плут
Про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут…
Дивитись більше