Кіно та насилля: як російська пропаганда та кінематограф виховують майбутніх вбивць?

Під маскою пропаганди

70% російського прокату складають фільми, що популяризують насилля…

Важливе завдання путінської пропаганди – пробудити в людях внутрішню агресію. Це пояснюється тим, що негативні емоції затьмарюють розум. Людина вже не може мислити логічно, а діє виключно на рефлексах.

«Головне завдання чорної пропаганди – вбивати, причому як у прямому сенсі, так і в переносному. Вбивати репутацію, людей, будь-що живе навколо себе», - каже український журналіст Андрій Шаповалов.

Російське кіно та телебачення докладають до цього найбільших зусиль. 70% прокату складають фільми, що популяризують насилля: стрічки про бандитів, вбивства та війну. Основним споживачем цієї продукції є молодь.

«По суті, це ґвалтування мозку молодої людини. Це недопустимо в європейській традиції. Людині нав'язують героїв, поведінку та готові рішення. Тобто, людина не може і не має права в чомусь сумніватися», - додає історик, офіцер 3-ої Окремої Штурмової Бригади Олександр Алфьоров.

Перетворення росіян на націю садистів та агресорів починається буквально з пелюшок. Більше подробиць про це – у проєкті «Під  маскою пропаганди» просто зараз:

Loading...

Читай також:

Новини

Всі новини
Людина, яка слухає його, спершу почувається приниженою, а потім …
Кремлівські пропагандисти вміло маніпулюють розумом своїх людей…
70% російського прокату складають фільми, що популяризують насилля…
У музеї пропаганди зберігаються приклади, як злочинний режим намагався приховати правду…
Дивитись більше