Зруйновані міфи: українські дрони влучають туди, де російська ППО «все збиває»

Обережно! Фейк

Реальність значно відрізняється від офіційної російської версії подій…

Російські пропагандистські ЗМІ щодня запевняють своє населення, що їхні системи протиповітряної оборони (ППО) «успішно» знищують усі дрони та ракети, які запускають українські сили. Проте реальність значно відрізняється від офіційної російської версії подій. Насправді, українські удари продовжують завдавати відчутних втрат на окупованих територіях та в глибині росії.

Один із найбільш показових прикладів — удар по військовому аеродрому в Бельбеку, окупований Крим. Під час ракетної атаки українські сили знищили кілька російських літаків, серед яких були винищувачі МіГ-31 та Су-27, а також системи ППО С-300 і С-400, якими так хизувався путін. Хоча відеодоказів з цього приводу в інформаційному просторі достатньо, російська влада продовжує стверджувати, що їхня ППО «усе збиває».

До речі, Новоросійськ став основною базою Чорноморського флоту росії саме тому, що ППО рф не змогла захистити свої судна в Криму. Серед одних із значущих втрат російського флоту — знищення тральщика та останнього ракетоносія нового покоління «Циклон», які перебували на півострові.

Більше подробиць про це – у проєкті «Обережно! Фейк» просто зараз:

Loading...

Читай також:

Новини

Всі новини
Реальність значно відрізняється від офіційної російської версії подій…
Дивитись більше