Вибори в росії – один суцільний фейк: як рф використовує плебісцити для підтримки режиму

Обережно! Фейк

На московії дуже полюбляють їх проводити, але їх мета не обрати владу, а…

На нашій планеті в кожної живої істоти є право вибору. Ну, наприклад, пава обирає, в кого з павлінів хвіст яскравіший, богомол обирає вмерти чи залишитись цнотливим, і тільки в росіян немає право вибору. Причому взагалі ніякого і вони цим пишаються. Ба більше – хочуть цю девіацію розповсюдити на інших.

Вибори в росії – це один суцільний фейк. На московії дуже полюбляють їх проводити, як і в інших диктатурах світу, але їх мета не обрати владу, а зайвий раз продемонструвати холопам карколомну підтримку діючого режиму. В кремлі, до речі, відразу зрозуміли, що фейковий плебісцит – це справжня зброя, причому масового маніпулятивного ураження, і вони направили її проти своїх сусідів: фейкові референдуми в Придністров'ї, Південній Осеті, нарвському регіоні Естонії і в Криму 2014 року.

Тхнологія скрізь однакова і дуже проста. Якесь проросійське населення, яке дійсно любить росію, за підтримки зелених чоловічків, захоплює держустанови і проводить там псевдореферендуми, а росія ніби тут ні до чого. Але Крим унікальний тим, що путін визнав свій злочин – референдум на території України проводився під контролем його арміи

«За спиною сил самооборони Криму, звісно, встали наші воїни. Вони діяли дуже коректно», - заявив президент рф путін під час чергової прес-конференції.

Це все одно, що ви прийшли в магазин купити собі сосиски, а озброєний продавець з іншого магазину змушує вас купити мармелад, який вам взагалі не потрібен Крим – це перша анексія у XX столітті!

Подробиці про російські фейки дивись у проєкті «Обережно! Фейк» просто зараз:

Читай також:

Новини

Всі новини
В майбутньому, коли Україна переможу росію, зірки рф будуть виправдовуватися, але…
Додаткового розмаху додають провідні кремлівські пропагандисти…
Дітей вчать за російськими підручниками, де подається спотворена історія…
Широку інформаційну кампанію проти України рф розгорнула після 2014 року …
Дивитись більше