«Україна – нацистська держава, а українці – переформатовані рускіє»: як рф вигадує божевільні історії про Україну

Обережно! Фейк

Неймовірно, але пересічні росіяни у це вірять…

Головний фейк росії, яким вона і виправдовує війну, Україна – це нацистська держава, а українців взагалі не існує – це, як каже пропаганда рф, «переформатовані рускіє». Росія стверджує, що винна у цьому українська «фашистська» освіта, яка заразила цим шаленим вірусом українства «ісконно русскій народ». Крім того, росія стверджує, що головною і власно єдиною метою України, починаючи з 1991 року, є знищення усього радянського.

Неймовірно, але пересічні росіяни дійсно впевнені, що в Україні вбивають тих, хто на вулиці просто цитує Пушкіна, усі російські книги спалюють на центральних майданах міста, а після Революції гідності ми взагалі стали фанатами №1 Гітлера. У росії навіть з’явилися тисячі статей та наукових праць, які доводять, що Україна – це реінкарнація Третього Рейху.

«Німці хотіли створити антиросіян, але не встигли. Тепер цим займається канадсько-українська діаспора та сучасні бандерівці. Але тепер із застосуванням більш сучасних технологів», - написали журналісти російського видання у матеріалі під назвою «Як західні політики впроваджують в Україні те, що не встигла зробити нацистська Німеччина».

Не вистачає лише рептилоїдів з українським букварем. Більше про російські вигадки дивись просто зараз у проєкті «Обережно! Фейк», який розвінчує легенди і міфи дрімучої росії:

Loading...

Читай також:

Новини

Всі новини
В майбутньому, коли Україна переможу росію, зірки рф будуть виправдовуватися, але…
Додаткового розмаху додають провідні кремлівські пропагандисти…
Дітей вчать за російськими підручниками, де подається спотворена історія…
Широку інформаційну кампанію проти України рф розгорнула після 2014 року …
Дивитись більше