Російська опозиція назвала росіян «жертвами війни такими ж, як і українці»: чим небезпечний цей фейк?

Обережно! Фейк

Проте опозиція рф забула згадати в своїх промовах, що…

Опозиція рф запустила міф про те, що, нібито, війна в Україні «справа рук путіна, а не російського народу». І це дуже небезпечний фейк, який намагається зменшити реальну загрозу зі Сходу і, так би, мовити відбілити росіян. Але ж саме вони обрали собі такого президента, мовчки живуть і підтримують його тоталітарний режим. Ба більше – саме росіяни голосно вимагають у свого скаженого фюрера більш радикальних дій у війні в Україні.

Російська «хороша» опозиція намагається донести всьому світові, що «росіяни такі ж самі жертви цієї війни, як і українці»:

«Ви не винні в тому, що ви заручники, якщо нас хтось дивиться в росії. Немає ганьби у тому, щоб опинитися в заручниках у бандитів. В цьому немає ганьби. Ганьба робити вигляд, що це добровільно. Ганьба обманювати себе. Усвідомити – ми заручники, ми в полоні», - розповідав один із, так званих, російських опозиціонерів.

Проте опозиція рф забула згадати в своїх промовах, що в Маріуполі, Бучі, Северодонецьку і в інших українських містах, які були чи знаходяться під російською окупацією, вбивав, знущався, катував, ґвалтував не путін! Це свідомо і цілеспрямовано робили російські солдати – громадяни рф, яких тепер опозиція називає «заручниками».

Більше приголомшуючих подробиць про це, дивись у сюжеті проєкту «Обережно! Фейк!» просто зараз:

Loading...

Читай також:

Новини

Всі новини
В майбутньому, коли Україна переможу росію, зірки рф будуть виправдовуватися, але…
Додаткового розмаху додають провідні кремлівські пропагандисти…
Дітей вчать за російськими підручниками, де подається спотворена історія…
Широку інформаційну кампанію проти України рф розгорнула після 2014 року …
Дивитись більше