Революцію Гідності в Україні організували масони: найбезглуздіші фейки російської пропаганди

Обережно! Фейк

Все, ніби, для того, щоб зробити державний переворот…

Пропагандисти і влада кремля не припиняє промови про те, що у всьому, що зараз відбувається в росії, винен Майдан у Києві. Так звана їхня «сво» теж, нібито, розпочалася через Майдан, а сама Революція Гідності, за їхніми словами, – це «державний переворот, організований масонами».

«Ми називаємо це Майдан, а насправді це був силовий переворот, який спонсорувався із-за кордону. Потрібно речі називати своїми іменами. – заявив в одній із пропагандистських програм прес-секретар путіна дмитро пісков. – Те, що Майдан спонсорувався із-за кордону прямо й опосередковано визнано представниками зарубіжних країн. Це теж ні для кого не таємниця».

Під час Революції Гідності російські так звані журналісти неодноразово брали інтерв’ю у силовиків, які розповідали, що у мирних протестувальників була вогнепальна зброя, хоча достеменно, відомо, що це не так. Навпаки – розстріл людей на Майдані був здійснений силовиками януковича та російськими снайперами, і про це відомо усьому цивілізованому світу.

Але ж пропаганда рф стверджувала і стверджує досі, що мирні мітингувальники «самі себе розстріляли, а після цього силою взяли владу до рук».

Дивись випуск проєкту «Обережно! Фейк!» просто зараз, в якому дізнаєшся, наскільки сильно вплинув Євромайдан на путіна:

Читай також:

Новини

Всі новини
В майбутньому, коли Україна переможу росію, зірки рф будуть виправдовуватися, але…
Додаткового розмаху додають провідні кремлівські пропагандисти…
Дітей вчать за російськими підручниками, де подається спотворена історія…
Широку інформаційну кампанію проти України рф розгорнула після 2014 року …
Дивитись більше