Герої так званої СВО зазнають жорстокості від співвітчизників: як росіяни «шанують» своїх ветеранів?

Обережно! Фейк

Героїзація окупантів не принесла очікуваних результатів…

Пропагандистські зусилля росії з героїзації солдатів-окупантів, які воювали в Україні, зазнали краху. Кремль не врахував, що народ, якого пропагандисти навчили ненавидіти інших, зрештою почне ненавидіти і своїх. Ось декілька прикладів, як росіяни «шанують» ветеранів СВО.

  • 18 травня 2024 року у Владивостоці відбувся інцидент, коли безногому ветерану СВО сусіди знизу зламали руку. Вони були обурені тим, що він гучно стукав протезом по підлозі.
  • 26 травня 2024 року в Челябінську ветерани з ПВК «Вагнер» почали розборки з місцевою молоддю. В результаті конфлікту ветеранів жорстоко покалічили.
  • 14 травня 2024 року в Єкатеринбурзі місцеві молодики побили ветерана СВО. Його били пляшкою по голові на очах перехожих, і ніхто не заступився за так званого героя.
  • 27 квітня 2024 року в Ростові біля магазину з назвою «Півко» стався конфлікт. Місцеві мешканці побили ветерана СВО, а його дружині зламали ногу. Ветеран, нібито, мав нагороди за взяття Бахмута.
  • 28 березня 2024 року в Пермі ветерана СВО побили до смерті на вулиці.

Ненависть до окупантів поширюється не тільки на них, а й на їхніх дітей. Особливе роздратування в росіян викликає форма, яку носять окупанти, тобто форма власної армії. Героїзація окупантів не лише не принесла очікуваних результатів, але й спричинила зворотний ефект – ненависть і насильство щодо своїх ветеранів.

Більше про це дивись у проєкті «Обережно! Фейк» просто зараз:

Loading...

Дивись прем’єрні випуски проєкту «Обережно! Фейк» в ефірі 2+2 щопонеділка о 18:00!

Читай також:

Новини

Всі новини
У сучасній рф можна вчинити найтяжчий злочин і отримати медаль…
Основа радянської космічної програми – це український інтелект…
В майбутньому, коли Україна переможу росію, зірки рф будуть виправдовуватися, але…
Додаткового розмаху додають провідні кремлівські пропагандисти…
Дивитись більше