Фейк про економічну стабільність та процвітання рф став одним із найабсурдніших за останні два роки

Обережно! Фейк

Росія знаходиться в економічному вогняному мішку…

Головний наратив кремля – російська економіка зростає, тому що росія воює. Чи дійсно це так? Проти росії ввели небачену в історії людства кількість міжнародних санкцій. Діють вони не так швидко, як нам хотілося б, або іноді здається, що зовсім не діють. Але це лише на перший погляд. Насправді ж обмеження діють поступово: спочатку їх майже непомітно, потім починають дорожчати продукти, затримуються пенсії, а потім і зарплати.

Росія, яка з усіх боків оточена санкціями, знаходиться в економічному вогняному мішку. Зараз в рф небачена інфляція та падіння реальних доходів громадян, а економічні заходи, які уряд агресора застосовує, спрямовані лише аби утримати економіку якось на плаву. Наприклад, підвищення базової ставки центробанку – це відсотки, під які фінансові структури беруть кредити в держави

«По-перше, ця протерміновість за кредитом вже зростає. Єдине, що не вибуховим чином, але достатньо помітно зростає – це заборгованість. Є навіть певні рекорди, в тому числі по населенню росії», - кажуть експерти.

Більше подробиць – у проєкті «Обережно! Фейк» просто зараз:

Читай також:

Новини

Всі новини
Дітей вчать за російськими підручниками, де подається спотворена історія…
Широку інформаційну кампанію проти України рф розгорнула після 2014 року …
Росіяни не просто не пишаються своїми захисниками, вони їх зневажають…
Цікаво, що цей наратив вперше з’явився напередодні розвалу СРСР…
Дивитись більше