Зірки телеканалу 2+2 розповіли про містичні події у їх житті

На честь Хеловіна 2018 журналісти сайту Clutch розпитали зірок телеканалу 2+2 про те, з якими містичними ситуаціями і таємничими знаками долі вони зіштовхувалися в житті.

Артем Позняк, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Хеловін – це свято мертвих. І моя історія якраз сталася ввечері поминального дня. Сутінки. Я їхав на машині з Дніпра до Києва. Переді мною буквально в 4-5 метрах їхав автомобіль. У якийсь момент він пригальмовує, загоряються стоп-сигнали і в світлі фар я бачу, як дорогу переходить дівчина в легкій світлій сукні.

Водій перечекав, поки вона пройде, і поїхав далі. Я проїжджаю місце, де повинна була знаходитися дівчина, але замість неї бачу пам'ятник, які у нас зазвичай ставлять на місцях ДТП. А поруч більше нікого. Я навіть хотів наздогнати водія і запитати: "Ти теж бачив? Ти ж пропускав дівчину?". У таку історію я і сам би не повірив, якби не бачив силует дівчини на власні очі, а водій переді мною не зупинився.

Валерій Сараула, ведучий проекту "Загублений Світ"

Одного разу до нас за допомогою звернулася сім’ я, у якої за містичних причин згорів будинок. Мені особисто було цікаво розібратися в цій моторошній ситуації. Коли пожежники приїхали, то не змогли встановити місце загорання. Один з них підійшов до шафи, на верхній полиці якої побачив книгу. Назва шокувала – «Містика і магія в українському етносі XVIII-XIX століття». Виявилося, що цю книгу власниця придбала уже давно, та постійно її читала. Місце загоряння було саме в цій шафі. Збіг? Звісно, в офіційному висновку йшлося про коротке замикання проводки. У приватній розмові пожежний сказав: "Напевно, Полтергейст".

Геннадій Попенко, ведучий проекту "Загублений Світ"

Колись я потрапив у містичну аварію. Прекрасний день, хороша видимість на дорозі – все було під контролем. Я бачив, що на зустріч мені їхала автівка. Шосте почуття підказувало, що вона не зупиниться. Я кілька разів посигналив, проте водій не звернув на це уваги.

Останнє, що я бачив, як надзвичайно швидко на мене несеться машина. Далі слідував удар в бік мого мотоцикла. У мене та в пасажирки – відкриті переломи ноги, а все, що зробив водій авто – почав рахувати кількість подряпин на бампері. Згодом виявилося, що в нас «влетіла» газель з трунами. Склалося враження, що водій авто хотів наповнити труни. Нами.

Джерело: Clutch