Зимові зачіски: тренди та поради

Агов, друзі, за вікном майже зима! Носите ви шапку чи ні, а зачіска має бути ідеальною. Як цього досягти та яку обрати, розбиралася редакція сайту 2+2.

Влітку, часто доводиться обирати короткі стрижки – щоб не було спекотно. А ось зимова пора дає вам, любі чоловіки, можливість проекспериментувати з густиною й довжиною волосся. Ми підібрали для Вас рейтинг модних зачісок зими 2019 року. 

  • Андеркат. 

Скільки б вам не було років – вимагайте в перукаря стригти вас під андеркат. Ця зачіска пасує в будь-якому віці. Бо довжина на тім'ї може бути на тільки довгим чи коротким, наскільки ви самі побажаєте.  А ось ближче до скронь та потилиці довжина зменшується. Така зачіска просто ідеальна для зими: шапка на неї аж ніяк не впливає.

  • Канадка. 

Ця зачіска дуже схожа з андеркатом. Але є деякі відмінності: волосся на скронях коротше, аніж на тім’ї. І головне чубчик - він завжди видовжений і це дає змогу погратися: укласти його вверх або до потилиці. 

  • Боб. 

Якщо у вас овальне обличчя і густе пряме волосся – ця зачіска створена для вас! Довжина  на скронях – середня. А ось до тім’я та потилиці вона збільшується. Чубчик у цій стрижці густий та прямий. Ви можете його причесати вниз або трохи набік.  

  • Гранж. 

Тут просто ціле поле для експериментів та вашої оригінальності: різна довжина та колір волосся, вибриті скроні, наявність чубчика. Лишень не перестарайтеся. І головне – ця стрижка максимально легка для повсякдення! Вона не передбачає якоїсь конкретної довжини чи укладки: можна розтріпати волосся на голові або ж обережно зачесати. 

  • Пучок. 

Проста, але дуже популярна зачіска! Якщо у вас довге волосся - навіть не вагайтеся! Зберіть волосся у резинку та зав'яжіть на потилиці. Цікавим варіантом є пучок у поєднанні із коротко підстриженими вилицями та потилицею. 

Поради тим, хто носить шапку: 

  • Об'єм.

Якщо у вас рідке та тонке волосся, майте на увазі: через шапку це виглядатиме ще гірше. Тому професіонали радять обирати короткі стрижки, каскади для волосся середньої довжини або використовувати асиметрію.

  • Укладка. 

Ви можете бути мега-стильним й мати "левел Бог" по укладці волосся. Але після шапки не залишиться жодного сліду від ваших старань. Вага шапки та контакт із тканиною викликають статичний ефект, а низька температура погано впливає на структуру волосся. Тому  краще використати гроші на хороші засоби по догляду за ним, ніж на лаки та гелі для укладки.

Гарних зачісок та теплих вух!