«Запорізький месник»: 19-річний хлопець один знищив шість російських літаків СУ-25 та крилату ракету

Українські захисники – найкращі…

Українські захисники – найкращі! Кожен із них заслуговує звання «героя України». А у деяких такі нагороди вже є. Як от, наприклад, у 19-річного строковика Національної гвардії України. Він разом зі своєю вірною «подружкою» ПЗРК «Ігла» виконує бойові завдання захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку. Цього хлопця у соцмережах українці вже прозвали «Запорізьким месником».

«Мене стали так називати після того, як я знищив три літаки. В принципі мені подобається, моїм товаришам також. Але головне, що це має результати – менше ворожих літаків руйнуватимуть наші міста, а їхні пілоти знатимуть, що їхній виліт може бути останнім», – зазначає боєць.

А нещодавно нещодавно нацгвардієць підбив ще два літаки противника. Окрім того, 16 липня близько десятої години вечора йому вдалося збити крилату ракету, а  вже на ранок наступного дня він поповнив свою скарбничку збитих літаків ще однією «сушкою»!

Зараз на рахунку гвардійця вже 6 ворожих літаків «СУ-25» та одна крилата ракета окупантів. Пишаємося нашим захисниками та чекаємо на нові знищені ворожі цілі!

Слава українським захисникам!

Читайте також: