Японський політолог закликав Аліну Кабаєву остерігатися нової коханки путіна

Дехто з них став мультимільйонерками…

У вищих колах рф подейкують, що 70-річний президент-диктатор має молоду коханку, котрій всього 19 років. Найімовірніше, що нею є фігуристка Аліна Загітова. Японський політолог Іцуро Накамура впевнений, що дівчина мріє вийти заміж за путіна і стати першою леді росії. До того ж, вони мило вітають один одного з днем народження, а сама фігуристка публікує фото з путіним у власних соцмережах і навіть присвячує оди російському президентові.

«Схоже, Аліні Кабаєвій варто напружитися, адже підростає молода і наполеглива заміна, яка з легкістю зможе відправити Кабаєву у відставку і зайняти її місце», - переконаний японський політолог Іцуро Накамура

Був у путіна ще один нашумілий роман. Так, йому приписували кохання із ще однією жінкою – Світланою Кривоногих. Їхня історія кохання була майже 20 років тому, коли путін перебував у попередньому шлюбі. Тоді Кривоногих могла зіпсувати йому репутацію, тому їхній таємний роман тримали у секреті. Нині у Світлани є донька Єлизавета, яка дуже схожа на путіна, нині їй 18. За народження доньки Світлані подарували у буквальному сенсі частинку росії, а саме – частину в банку «росія». Сьогодні Світлана – мультимільйонерка.

Але головною коханкою в гаремі путіна все ж таки є спортсменка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва. Коли у них почався роман путіну було під 60, Аліні – 24. Кабаєва народила дитину у Швейцарії, але про цих нащадків нічого не відомо. Сам путін щедро задарює коханку, яка носить на руці обручку, яку досі не прокоментувала.

Скільки майна нарахували журналісти у Аліни Кабаєвої? Чим вона нині займається? Про гультяйство путіна та багато іншого – дивися у відео сюжеті програми «Гроші»

Loading...

Дивися також: