Як виступає Ренн у французькому чемпіонаті і чого чекати сьогодні Динамо

Сьогодні Динамо зіграє матч третього туру групового раунду Ліги Європи у Франції проти Ренна. Профутбол пропонує огляд останніх матчів цієї команди: до чого варто готуватися киянам?

Сьогодні київське Динамо зіграє на виїзді проти Ренна. Очікується, що на матчі Ренн-Динамо буде глядацький аншлаг. 29778 – саме стільки вміщує домашній стадіон французів.

Ренн – середняк французького чемпіонату, який досить не простий. Команда має найвищий показник забитих м’ячів після кутових. А Динамо пропускає дуже багато після кутових. Безумовно, тренерському штабу Динамо варто звернути особливу увагу на болючу тему – стандарти.

Треба максимально уникати стандартів біля наших воріт. Суперник дуже добре їх використовує. Разом з футболістами приймемо рішення, як завтра будемо діяти на футбольному полі, оскільки матч – це наша спільна відповідальність.

Олександр Хацкевич, головний тренер "Динамо"

Також у відео від footballhub дивіться про таке: Чи зіграє Беньямін Вербич в матчі проти Ренна? Як Олександр Хацкевич буде вирішувати проблему нападника і в чому він бачить силу суперника. Що Денис Гармаш знає про гравців Ренна і які прізвиська він їм дав?