Як обрати новорічний подарунок?

Новорічні свята вже зовсім поруч! А отже час обирати подарунки для близьких, рідних, друзів та колег!

Новий рік  для більшості людей -  особливе свято! На нього з нетерпінням очікують, сподіваються на радість і тепло, що приходить в дім під дзвінкий бій годинника. Тому і подарунки під ялинкою мають бути оригінальними й трішки чарівними. Але що робити, якщо з тисячі варіантів так і не вдається обрати той самий? Або ж через святкові турботи у вас просто не вистачає часу на вибір подарунків? Для цього ми підібрали для вас ідеї новорічних подарунків на будь-який смак!

  • Подарункові новорічні набори

Цей варіант подарунку вже давно став бестселером. Подарункові набори представлені в найрізноманітніших комплектаціях: від різноманітних аксесуарів та сувенірів до шоколадних наборів у вигляді головних новорічних персонажів. Ви зможете обрати набор, який повністю відповідає вашому запиту. І навіть прибрати з нього чи додати будь-які елементи на ваш смак. Замовити такі набори можна в одному із спеціалізованих інтернет-магазинів, які займаються саме виготовленням й продажем новорічних подарунків. 


  • Гаджети та аксесуари для них

Сучасну людину важко уявити без електронного девайсу. Тому з таким подарунком не прогадаєш. Варто лише обрати гаджет, про який мріяв адресат.  Серед усіх новинок, популярними варіантами презентів залишаються колекційні лінійки чи ж нова модель смартфону, планшети, ігрові приставки, диски з іграми і джойстиками, комп’ютерні миші та клавіатури, портативні зарядні пристрої, колонки, безпровідні навушники, квадрокоптери, гіроскутери. Світ гаджетів повен сюрпризів та новинок, тому знайти необхідне й підходяще буде зовсім легко! 

  • Спортивні подарунки

Нове життя з Нового року. Багато хто ставить собі такі цілі. Особливо, коли це стосується спорту.  Допоможіть людині й подаруйте можливість створити тіло своєї мрії! Для цього можна подарувати абонемент на відвідування спортзалу чи ж на покупку спортивних товарів у кращих брендових магазинах – тут можна обрати необхідний для тренування одяг, екіпірування й спорядження. 

  • Подарунки своїми руками

Хто сказав, що подарунки обов'язково треба купувати? Їх можна зробити своїми руками. Такі презенти особливо цінні адресату: людина розуміє, що вона особлива для дарувальника. Адже для неї виділили час, зробили щось ексклюзивне і головне – вклали в це душу та любов. Ну і варто відзначити, що hand made зараз в тренді. 

  • Незабутні враження в якості подарунка

Чудовим варіантом, який однозначно потішить адресата, буде сертифікат на подарунок-враження. Це універсальний і оригінальний презент – Ви даєте людині право обрати те, що вона дійсно хоче. Зарядіть щасливця позитивними емоціями на весь наступний рік, відправивши його в навколосвітню мандрівку. Або ж запропонуйте спробувати себе в ролі бійця спецназу чи лучника, дайте можливість відчути прилив адреналіну під час стрибка з парашутом або дайте можливість потрапити на концерт улюбленої музичної групи.

Гарних подарунків та веселих свят!